Professionel gulvafslibning – for de smukkeste gulve

24 oktober 2017 Astrid Pedersen
image

editorial

Er dit hjem skæmmet af grå og triste trægulve, som mest af alt ligner noget, der hører hjemme i et forladt hus, som har stået tomt meget længe, så bør du ikke fortvivle. Slidte trægulve er stadig trægulve, og, medmindre de virkelig har slået sig eller er lavet af ufattelig dårligt træ, stadig den bedste type gulve, du kan ønske dig. Så før du så meget som overvejer at rykke dine gamle trægulve op og erstatte dem med for eksempel klik parket, linoleum, beton eller andre, mere moderne, materialer, bør du undersøge mulighederne for at få dine gulve høvlet eller afslebet og dernæst behandlet.

Få slebet din gulv af en professionel gulvafsliber

Hvis dit gulv ikke bærer præg af meget slemme skader, så som dybe skrammer eller omfattende fugtskader, kan du med stor sandsynlighed nøjes med en gulvafslibning frem for en gulvafhøvling. En gulvafslibning er en knap så invasiv procedure, som tager knap så tykt et lag af gulvets overflade. Ved en grundig gulvafslibning fjernes allerhøjest 1-2 mm – hvad der svarer til dybden af nedtrådt støv og snavs, som giver gulvet dets kedelige, grå overflade, som bare ikke vil blive pæn ligegyldigt hvor ofte, man vasker det.

Mange mennesker vælger at forsøge sig med såvel gulvafslibning som efterbehandling på egen hånd. Det allerbedste resultat får du dog, hvis du vælger at lade begge dele udføre af en professionel gulvafsliber. Med sin årelange erfaring og ekspertise med afslibning af gulve og håndtering af den tunge maskine vil den professionelle gulvafsliber kunne udføre arbejdet både hurtigere, grundigere og mere effektivt. Samtidig vil du få en ekspertvurdering af, hvilken type behandling, der vil passe bedst til dit gulv.

Kig ind på gulvkanonen.dk og læs mere om gulvafslibning og behandling af afslebne gulve. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på professionel afslibning af gulve.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?