Postkasseløsning er løsningen

29 september 2020 Johanne Hansen

editorial

Struktureret post med en postkasseløsning

Når du står overfor struktureringen af postkasser i et lejlighedskompleks, en stor virksomhed eller noget helt tredje, er det vigtigt at tænke ud af boksen og i løsninger fremfor udfordringer – eksempelvis en postkasseløsning.

En postkasseløsning afløser den helt almindelige type postkasse, du kender fra dit barndomshjem. Her er mailen blot tiltænkt tusindvis af beboere eller medarbejdere, og er derfor nødt til at blive struktureret på bedre vis, end den klassiske røde postkasse. 

Hvad er det så lige, det er?

En postkasseløsning, er det, du ser på, når du træder ind i en specifik opgang, og ser hvordan posten er tildelt til hver enkelt beboere udfra deres navn i et større postkasseanlæg. Det kan også være på arbejdet, hvor hver afdeling har deres modulpostkasse i et større postkasseanlæg og her er postkasseløsninge, altså igen brugt. 

Det er altså en alternativ og praktisk måde at modtage sin post på og har været brugt igennem årene af rigtig mange – lejlighedskomplekser såvel som industrikontorer eller blot helt almindelige kontorer. 

I alle former og farver 

Postkasseløsningerne kan fåes i alle de former og farver, du næsten kunne tænke dig. Dog er den sorte, grå eller hvide farve den mest benyttede, da et pink postkasseanlæg sjælendt har set godt ud. 

Derudover fåes de forskellige postkasseløsninger i blandt andet aflang, mindre og større, alt efter behov. Der er derfor ingen tvivl om, at du som kunde, kan få lige præcis den postkasseløsning, der passer dig. 

Ideen med postkasseløsningen fremfor den almindelige type postkasse er selvfølgelig pladsen. Der er en del logistik, der skal gå op, og det er derfor vigtigt, at man udnytter pladsen på bedste vis. Oftest er der ikke plads i hverken lejlighedskomplekserne eller på kontorerne til en mailbox, der fylder det hele, og man må derfor tænke i andre alternativer.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?