Hvor kan man få cannabis henne?

06 maj 2020 Anders Lundtang Hansen
Hvor kan man få cannabis henne?

Vi vil på ingen måde opfordre til at komme med anvisninger til, hvor du kan få fat i cannabis på den ulovlige måde.

Ikke alene gør vi ikke dette for, at du skal ende med at støtte nogle illegale aktiviteter, men vi vil heller ikke ønske, at du får fat i noget dårligt cannabis, som kan være farligt for dit helbred.

Herhjemme i Danmark kan det nogle gange være svært at regne ud, hvad indstillingen til cannabis er, for det er faktisk meget brugbart i forbindelse med at blive brugt medicinsk, men en endelig stillingtagen er der ikke blevet taget, hvorfor man mest har været indeover en forsøgsordning.

For man skal jo ikke benægte fordelene ved sådan en plante, der faktisk har gavnlige virkninger for krop og sind, hvis man forstår at tage det korrekt og i den rette dosering.

Kigger man til udlandene, så vil man se, at der er nogle lande, hvor man helt har gjort cannabis i flere afskygninger, typer og forme helt lovlige, hvor man kan købe den slags i udvalgte butikker, der har licens til det – så er der også regulering med det, og der bliver betalt afgifter og skat af det.

I andre lande er man mere tilbageholdende og vil mere brug det til medicinsk brug, hvilket stadig er mere progressiv tænkning, end man ser det i så mange andre lande.

Visse lande har dog krav om, at man skal være statsborger for at købe og bruge den slags cannabis, så du kan ikke altid bare regne med, at du kan tage på ferie i udlandet og så bruge cannabis, som du lyster.

Desuden skal du jo selvfølgelig jo også være klar over, at selvom du måske anskaffer dig cannabis lovligt i et givent land, så er det langt fra sikkert, at du må tage det ind over grænsen til et andet land.

Bliv meget klogere på cannabis via Cannabis-Danmark.dk

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem