Giv det nogle omgange med bobleplast

04 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Noget af det mest sikre og bedste at pakker ting med, som der for eksempel skal forsendes eller pakkes ved til transport eller opbevaring, det er bobleplast.

Du kender det jo godt: Det er et tyndt lag plastik, som der er små luftbobler ved i ved siden af hinanden, hvor de kun er afbrudt af et tyndt lag med nævnte plastik.

Dette gør, at hvis der skulle gå hul på en enkelt boble, så gør det ikke særligt meget, fordi der er mange andre til at tage imod stød; og det er ikke altid, at boblerne er pustet helt op, så de kan godt give sig lidt og rykke sig rundt, uden de går i stykker.

Du har sikkert leget med det som barn, når der kom en pakke til de voksne, hvor du kunne sidde og prikke hul på de bobler, om du gjorde det enkeltvist eller ved at poppe mange samtidig.

Bobleplast

Giv et ekstra lag beskyttelse med bobleplast

Derfor er det også noget af det meste foretrukne at bruge, fordi det er sådan en relativt simpel opfindelse, der ikke koster mange penge, men som kan pakkes om rigtig mange ting, så længe man bare har nok af det, om det skal forsendes eller pakkes væk.

Så hvis man lige vil være på den sikre side, så giver man lige de meste skrøbelige sager et ekstra lag af bobleplast, hvis det især skal sendes ud i verden, og man ikke står for den forsendelse, for man ved aldrig, hvordan ens pakker bliver behandlet.

Det er pengene værd, hvis det er en dyr ting, der skal sendes, så man lige spendere det ekstra på et lag med bobleplast, så det er pakket ekstra sikret ind.

Det kommer man ikke til at fortryde, når man hører, at det er kommet sikkert frem, for så var det gode penge givet ud.

More articles