Energioptimér dit hus med disse smarte tiltag

10 marts 2020 Astrid Pedersen
Energioptimér dit hus med disse smarte tiltag

Vil du gerne gøre dit hus mere miljø og klima venligt? Så er du ikke den eneste. Med det øgede fokus på den globale opvarmning og den rolle, vi som privat personer spiller i forhold til klimaet, er flere og flere danskere hoppet med på den grønne omstilling.

Langt de fleste ønsker at reducere deres globale co2 aftryk – og samtidig spare en god sjat penge. Det er nemlig også gået op for de fleste bolig ejere, at det er penge ud af vinduet at fyre for spurvene. Det kan langt bedre betale sig at lade husets ydermure efterisolere, sætte termo ruder i vinduerne, og finde en mere energi effektiv opvarmnings metoder.

Der kan opnås offentligt tilskud til alle disse tiltag, så investeringen ender med at have tjent sig selv hjem i løbet af meget kort tid. Og så kan du se frem til mange år med besparelser på dine udgifter til opvarmning af dit hus.

Sæt trumf på co2 regnskabet med en effektiv varmepumpe

Hvis du virkelig vil flytte nålen i forhold til dit energi forbrug, bør du kigge på opvarmning af dit hus. Du kommer langt med isolering, så varmen ikke bare fiser ud. Men hvad nytter det, hvis dit hjem er så dyrt at varme op at du dårligt tør dreje på termostaten?

Med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe kan du spare på varmeregningen uden at skulle spare på varmen. Luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper er nemlig langt mere energi effektive end deres tilsvarende traditionelle opvarmnings metoder.

En luft til vand varmepumpe kan med fordel erstatte dit gamle fyr, således at du med god samvittighed over for såvel klima som pengepung kan fyre godt op under varmen og tage lange varme styrtebade. Og med en luft til vand varmepumpe får du langt mere varme for pengene end du gør med dine gamle elektriske radiatorer.

Få flere tips til energi optimering af dit hus på husblog.dk

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem