Derfor er det en fordel med firmafrugt

17 marts 2020 Cecilie Mortensen
Derfor er det en fordel med firmafrugt

Som arbejdsplads er der mange måder, man kan investere i sine medarbejdere på. En af de måder er at støtte op omkring en sund livsstil gennem en god frugtordning. Ofte er det nemlig sådan, at man er mere tilbøjelig til at spise mere frugt, hvis det også er tilgængeligt på de tidspunkter, hvor man skal stille den lille sult. 

Det positive ved en frugtordning på arbejdet

Der er efterhånden ingen tvivl omkring, at vores sundhed også påvirker en lang række andre faktorer i vores liv. Det gælder alt fra vores humør, vores velbefindende og fysiske helbred generelt. Man kan dog, selv med små initiativer, komme godt fra start. I mange tilfælde handler det nemlig om, at man starter i det små – og derfor er firmafrugt et glimrende initiativ som arbejdsgiver. Med frugt har man nemlig et godt alternativ til de mere søde sager, som man kan være tilbøjelig til at spise, når blodsukkeret er ved at dale. Det handler naturligvis også om, at man har forsynet arbejdspladsen med ny frugt løbende, så det også er appetitligt at spise. Og så handler det også om, at der er forskellig frugt at vælge mellem samt at der selvfølgelig er nok til dem, som er interesserede i det. 

Få mere inspiration 

Hvis du går med overvejelser omkring et lignende initiativ, så er der alle gode grunde til at komme i gang. Det er nemlig noget, som de fleste medarbejdere vil sætte stor pris på – og det er naturligvis noget, som du som arbejdsgiver også vil mærke til.

Du kan også læse mere i dette blogindlæg, hvis du gerne vil have mere information omkring fordele ved en frugtordning på arbejdspladsen. Alternativt kan du finde mange flere emner her, som er relateret til erhvervslivet, hvis du mangler læsestof eller bare gerne vil have ny inspiration: https://b2bnyt.dk/

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem