Tips til at finde en god maler

19 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Mangler du en dygtig maler, der kan hjælpe dig med dit projekt?  Hvis det er den første gang du skal hyre en virksomhed, så kan det være svært at finde ud af hvor du skal starte. Af den grund har vi samlet tre fifs til hvordan, du kan finde en kompetent håndværker der kan hjælpe dig med at fuldføre dit projekt.

Skal der skaffes godkendelse?

Der er forskellige opgaver, som fordrer en bestemt tilladelse. Dette er på grund af, at der muligvis er tale om en arbejdsopgave, hvor der er en risiko for fare. I tilfælde af, at arbejdet ikke er rigtigt lavet, så kan der være chance for at din sikkerhed og miljøet er i fare. Derfor er det altid en mulighed at skrive til håndværkerfirmaet og få afklaret, om det er et problem de er kompetente nok til at løse. Firmaet kan klare stort set alle opgaver, men det kan være en fordel at være forberedt i tilfælde af de ikke kan.

Derfor er kommunikationen med firmaet vigtig

Firmaer kan måske godt have svært ved at visualisere, hvor vidtfavnende dit problem er, når de taler med dig i telefonen. Derfor er det en god idé at undersøge, om kommunikationen med firmaet er i orden. Dette kan du gøre ved at ringe dem op, og høre hvordan de takler et problem som dit, eller du kan få dem ud forbi og kigge på opgaven. Kommunikationen og kemien er nemlig en af de vigtigste faktorer, for at man kan få et godt samarbejde.

Hvad er medregnet i aftalen?

Når man har modtaget de forskellige tilbud og læser dem igennem, skal man være særlig OBS på hvad de specifikt indeholder. Det giver dig mulighed for at finde ud af hvad udgifterne til de forskellige posteringer er, som for eksempel materialer, gager, og udstyr er. Derved kan du sikre dig, at du ikke bliver snydt af firmaet, hvis de tilføjer udgifter der ikke giver mening.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?