Spændende steder at få DIY-idéer fra!

26 November 2020 Anders Lundtang Hansen

Mange mennesker giver sig i kast med sådan nogle gør det selv-projekter, som man også betragter som DIY-idéer.

Som sådan er det jo ikke noget nyt, at mennesker får hobbyer og fritidsinteresser, som de bruger længere eller kortere tid på, om det så bare er som adspredelse, terapi, eller noget man ender med at bruge det meste af ens fritid på.

Nogle bruger mange penge på det, mens det for andre bliver noget nær en professionel hobby, som man bruger det meste af ens ledige stunder på, hvor man næsten ender med at identificere sig med det, end hvad man laver til dagligt, som giver en brød på bordet.

Ja, kunne man måske endda leve af det, så var det at foretrække.

Men det er lidt ligesom med en selfie: man kaldte det bare et selvportræt før i tiden, men nu har det fået en anden betydning.

Fritidsprojekter er derfor ikke noget nyt, men det er det at få idéer til det fra.

Her kan du hente inspiration fra

Man kan godt kalde det at nørde lidt, som før i tiden havde en lidt negativ klang, men nu om dage mener man det pænt, når man går op i noget som nørderi.

De fleste får dog den slags interesser via andre mennesker, som de går til noget sammen med eller hører om noget, man ikke kendte til – som så blev ens hobby.

Man har også utallige TV-kanaler med adskillige forskellige programmer, hvor man kan få inspiration fra til ens næste projekt.

Men det mest velkendte er nok, at man en dag bladrer rundt på nettet og falder over noget, der lyder interessant, og så prøver man det af.

Ingen siger jo, at man skal holde sig til den samme interesse hele tiden. Man kan jo godt skifte det ud løbende, hvilket jo også er meget moderne at gøre – måske kan man endda have flere projekter samtidig!

More articles