Søger du de perfekte lokaler til møde eller konference?

08 January 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Der er ikke noget som at komme ud fra kontoret, når der skal tænkes kreativt og ud af boksen. Eller når der skal afholdes vigtige personalemøder. Møder med kunder. Eller en større konference eller et kursus for dine medarbejdere. Står du overfor at skulle vælge et godt sted med topmoderne lokaler og skøn forplejning, hvor du kan afholde møde, konference, kursus eller lignende? Læs med her, og få nogle gode råd til at vælge det mest optimale sted. 

Gode tips til møder og konferencer uden for kontoret

Du skal faktisk tænke over flere ting, når du vælger lokaler til møde eller konference. Det skal være nemt for dine kunder eller medarbejdere at komme hen til stedet. Det skal derfor være en god og central beliggenhed, f.eks. tæt på en større by eller ved motorvejen.

Derudover skal der være det rette udstyr. Hvis der f.eks. skal vises en præsentation for et større hold. Eller hvis I har behov for at printe eller kopiere forskellige dokumenter.

Stedet må også gerne være beliggende i nogle rolige omgivelser. Med lidt natur eller mulighed for at gå udenfor og trække frisk luft uden at blive forstyrret. 

Sidst, men ikke mindst, så skal stedet også tilbyde god forplejning. Så du har mulighed for at bestille mad, drikke osv. til dine kunder, klienter eller medarbejdere. Netop så du ikke behøver at bøvle med at arrangere levering af mad og drikke udefra. 

Afhold møde eller konference på gods nær Aarhus

Sandbjerg Gods er beliggende i det sydlige Danmark tæt på Sønderborg. Stedet fungerer som kursusejendom for Aarhus Universitet, men lejes også ud til møder, kurser og lignende. Her er der mulighed for at komme ud i et skønt naturområde nær vandet og afholde møder. Stedet har flere størrelser lokaler, mulighed for overnatning og stort set al slags forplejning. 

Læs meget mere om Sandbjerg Gods her: https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference

More articles