Smil til verden efter en tandblegning

09 januar 2020 Søren Black
Smil til verden efter en tandblegning

Få dine hvide tænder tilbage

De fleste danskere nyder en tilværelse, hvor kaffe, rygning og rødvin er en naturlig del af hverdagen. Det kan så desværre med tiden vise sig at give et rigtigt grimt tandsæt. Men nogle mennesker får også gule tænder, selv om de børster godt og lever uden ovennævnte nydelsesmidler. Der er altså flere årsager til, at du kan få misfarvede tænder. Men sagen er at misfarverede tænder er noget de fleste er rigtig kede af, og det betyder da også, at de ofte helt stopper med at smile. Heldigvis tilbyder tandlæge Ulf Kretzschmer dig den tandblegning i Bramming, der giver dig dine hvide tænder tilbage.

Blegeskinnen kan hjælpe dig

De fleste forbinder nok en tandlæge med en håndværker, der kan bore og lave plastfyldninger. Men hos Tandlæge Ulf Kretzschmer kan du også få hjælp til at få dit pæne smil tilbage. For denne tandlægeklinik har også meget erfaring med at hjælpe folk med en tandblegning. Der udvikles i disse år mange metoder og blegeprodukter til at udføre tandblegning. Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer benytter man stadig en blegeskinne, da den viser sig at levere virkelig gode resultater. Skinnen laves efter dit tandaftryk, og du kan så herefter fylde den med blegemiddel og gå med den en times tid om dagen derhjemme. På denne måde får du ganske enkelt og nemt dine hvide tænder tilbage. Skulle dine tænder igen blive misfarvede, finder du bare blegeskinnen frem fra skuffen og gentager behandlingen. Nemmere kan det simpelthen ikke være.

Symbol på dårlig mundhygiejne

Nogle vil måske mene, at misfarvede tænder er et mindre problem. Men for mange er de gule tænder et tydeligt symbol på, at de har en dårlig mundhygiejne. Derfor kan det sagtens anbefales at kontakte Tandlæge Ulf Kretzschmer og få udført en tandblegning. Med denne blegning kan du igen smile til din omverden uden at skulle være flov over, at du både drikker og ryger lige så meget som den almindelige gennemsnitsdansker.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem