Skab spændende nye rum i dit hjem med fototapet

16 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal børne- eller teenageværelset peppes op – eller vil du gerne skabe en helt særlig stemning i stuen eller i soveværelset? Så bør du overveje at droppe de kedelige ensfarvede vægge og i stedet investere i flot og fantasifuldt fototapet.

Hvad er fototapet?

Fototapet er en særlig form for tapet, som i stedet for et diskret mønstre har foto realistiske afbildninger af motiver. Det kan for eksempel være udsigten over en idyllisk bøgeskov eller en eksotisk sandstrand, eventuelt set gennem et gulv til loft panorama vindue så du skaber en illusion om at din bolig har en mere spændende beliggenhed.

Et fototapet kan også forvandle den ene væg i din stue til en boghylde, der bugner af litterære klassikere. Eller du kan vælge at omdanne din bolig til et spændende og trendy New Yorker loft ved hjælp af fototapet som afbilder en rå murstens væg.

Brug fototapet til at skabe atmosfære

På samme måde kan du føje en helt ny dimension til dit soveværelse ved hjælp af fototapet. Du kan vælge et klassisk fototapet med mønster eller med et smukt blomster motiv, som giver den helt rigtige boudoir stemning i hjemmets måske vigtigste rum.

Du behøver ikke at plastre samtlige vægge i dit soveværelse ind i fototapet, da dette godt kan blive en anelse overvældende. Det er fuldt tilstrækkeligt at dekorere blot en enkelt væg for at få den flotte effekt.

På børne eller teenager værelset kan du lade din søn eller din datter selv vælge deres fototapet, og give ungerne lov til at gå all in. Der er et hav af spændende fototapet at vælge imellem. Og skulle poden blive træt af sit fototapet er fototapet ikke dyrere end at I kan anskaffe et nyt et af slagsen uden at slå hul i budgettet.

Find fototapet i den online shop på sohu-shop.dk

More articles