Skab rum for nytænkning med whiteboardmaling

27 februar 2020 Astrid Pedersen
Skab rum for nytænkning med whiteboardmaling

Måske er du træt af dine gamle, slidte whiteboards, og lidt ked af den begrænsede plads, der er på sådan eet. Ofte har man brug for mere plads på sit whiteboard i forbindelse med fremlæggelser og præsentationer – og det er irriterende hele tiden at skulle viske ud for at give plads til nye punkter og informationer. Men i stedet for at købe et nyt og større – og dyrere – whiteboard, hvorfor så ikke dedikere én eller flere vægge til formålet? Det kan nemt lade sig gøre ved påføring af whiteboardmaling.

Hvorfor skal jeg vælge whiteboardmaling?

Med whiteboardmaling kan du omdanne en hel væg til et gulv til loft whiteboard. Dette giver uanede muligheder for fremlæggelse, og kan være et særdeles nyttigt værktøj i forbindelse med brain storms. Dine kursister eller møde deltagere vil ikke føle sig begrænset af whiteboardets firkantede rammer, og selve det at tegne eller skrive direkte på væggen ansporer såvel kreativitet som nytænkning. Med whiteboardmaling kan du således skabe et rum for dine deltagere i din workshop eller på din konference, hvor alle kan få plads til at bidrage.

Du kan benytte whiteboardmaling på alle typer vægge, hvilket er en stor fordel – især hvis din væg er af en sådan beskaffenhed, at den ikke tåler tunge ophæng. Dette kan umuliggøre montering af et stort whiteboard – og derfor er whiteboardmaling ideel til eksempelvis gips vægge eller slagge vægge. I tilgift er en væg malen med whiteboardmaling nem at gøre ren, og malingen kan kun friskes op med års mellemrum. Og så slipper du for besværet med at skulle bakse rundt med tunge og svært håndterbare whiteboards, hvis du ofte flytter kontor.

Hvor kan jeg finde whiteboardmaling i hvid til kontoret?

Hos Lobe Malerfirma på Frederiksberg kan du finde whiteboardmaling i høj kvalitet. Du kan læse mere på lobemalerfirma.dk

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem