Sådan undgår du dårlig lugt i hjemmet

29 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Døjer du med dårlig lugt i hjemmet, og ved du ikke, hvordan du skal slippe af med det? Hvis ja, så frygt ej. Der findes nemlig nogle metoder, du kan gøre brug af, for at mindske dårlig lugt. Vi har lavet en liste over tre simple ting, du kan gøre, hvis du har dårlig lugt i dit hjem. Hvis dette er noget for dig, så læs med her. 

Rengøring

En ting du kan gøre for at fjerne lugt, er at rengøre dit hjem jævnligt. Hvis du døjer med dårlig lugt, så er det ikke nok, at støvsuge en gang om ugen. Alle overflader skal tørres af, og du kan også benytte dig af rengøringsmidler, der kan tage den skarpe lugt. 

Luft ud

Det anbefales to til tre gange i døgnet, så du undgår dårlig lugt og eventuel skimmelsvamp i dit hjem. Luften i dit hjem påvirker nemlig også dit helbred, så hvis du vil undgå at blive dårlig, så skal du altså huske at lufte ud derhjemme. Du kan for eksempel lufte ud, hver morgen og aften. Dermed undgår du også, at pollen fra luften sniger sig med ind i dit hjem. 

Genvex filter

Hvis du gerne vil slippe for rengøringen og udluftningen, men samtidig også den dårlige lugt, så kan du købe dig et genvex filter. Et genvex filter kan rense luften i dit hjem, så du altid har et dejligt indeklima. Genvex filtre sørger også for at filtrere støv og pollen fra den luft, der bliver lukket ind i dit hjem. 

Hvis du gerne vil vide mere om genvex filtre, så kan vi anbefale at du klikker ind på billigfilter.dk. Her kan du se deres udvalg af forskellige genvex filtre, og du kan kontakte dem, hvis du for eksempel har spørgsmål omkring, hvilken slags filter, der passer til dit hjem. 

 

 

 

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?