Sådan kommer du igang med dit byggeprojekt

27 november 2019 Silje Hansen
image

Går du overvejer, at komme igang med et byggeprojekt, du længe har overvejet? En god start er at tage en dialog med en professionel håndværker eller entreprise virksomhed. Her kan du få den nødvendige sparring, hjælp og rådgivning, for at komme bedst muligt igang med dit projekt. Det er altid en fordel at finde nogle forskellige murer eller håndværkere at tale med. På denne måde, kan du få input fra flere forskellige og evt. forskellige løsninger på, hvordan du kommer bedst i mål med dit byggeprojekt. Hvis du er ude tidligt i forløbet, kan du bruge det som sparring og hjælp til de mange overvejelser, der kan være sundt at have gjort sig forinden du kaster dig igang med byggeprojektet. Der kan være noget byggeteknisk eller noget helt praktisk, som du måske ikke har overvejet, som den professionelle håndværker kan hjælpe dig med. Som regel er der også noget fradrag eller tilskud at finde, men kræver oftest.

Vælg altid en håndværker med Byg Garanti

Det er vigtigt, at uanset om du skal have lavet en mindre eller større opgave, at du vælger en professionel håndværker, der er medlem af Byg Garanti. Her er du sikker på, at håndværkeren er opmærksom på kvaliteten af sit arbejde. Skulle du dermed opleve, at der er sjusk, fejl eller mangler i arbejder, der er udført, kan du få op til 100.000 kr. udbetalt af Byg Garanti. Det er med til at beskytte dig som privat person, når du hyrer en en professionel fagmand til at udføre en opgave.

Hvem kan hjælpe dig med at bygge dit drømmeprojekt?

Der er ofte mange lokale håndværkere i både de små og større byer, hvorfor det kan være en jungle at finde frem til det rette match. I dag kan de fleste kunder tilkendegive deres oplevelse af håndværkerne på enten deres hjemmeside eller trustpilot. Det er dermed en god indikation af hvor god kvalitet den enkelte håndværker kan levere. Her er duka blandt andet et af de foretrukne håndværkere, der leverer et solidt stykke arbejde for en fair pris.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem