Sådan kan du vedligeholde dit trægulv selv

25 August 2021 Silje Hansen

Der er i dag mange husstande i Danmark som har trægulve. Trægulve giver både varme og sjæl til hjemmet. Med trægulve kan du få integreret naturen ind i din indretning. Da trægulve er så populære, kan du i dag vælge mellem mange forskellige træsorter. Her kan du vælge efter, hvordan du ønsker at skabe stemningen i dit hjem.

Trægulve eller træbrædder er et slidstærkt materiale som kan holde i mange år frem. Du vil dog opleve at det med tiden falmer og vil se slidt ud. Der kommer derfor naturligt et tidspunkt, hvor det kan blive nødvendigt at få slebet det op på nyt. Dermed vil du genoplive dit trætte trægulv, så det ser ud som var det nyt igen.

Hvordan sliber du dit trægulv?

Hvis du ønsker at spare lidt penge på at slibe gulvet selv, kan du med fordel leje en gulvsliber. Det er vigtigt at du får indstillet gulvsliberen korrekt, så det kun er en let slibning af overfladen. Hvis du gør et for stort indgreb på trægulvet, kan der blive et behov for at udskifte træbrædderne hurtigere. 

Derfor vælger langt de fleste også at hyre en gulvmand til at udføre en professionel gulvafslibning. Der findes i dag flere fagfolk som kan udføre opgaven, hvorfor vi anbefaler, at du undersøger dine muligheder. Der kan være store forskelle i priserne og kvaliteten af arbejdet. 

For at finde det bedste tilbud, kan det være en god ide at søge lokalt. Her kan du indhente flere tilbud på den samme opgave for at have det bedste udgangspunkt for at sammenligne tilbuddene. 

Få et godt tilbud på at udført en professionel gulvafslibning

Er du i markedet for at finde det bedste tilbud på at få udført en gulvafslibning eller vil du læse nærmere om, hvordan det bliver udført? Så kan du med fordel besøge husinspiration.dk.

More articles