Sådan får du nemt shinet haven ved dit nye hus op

26 September 2021 Emilie Jacobsen
image

Har du købt et hus af en person, hvor haven mildest talt har kendt bedre dage? Det kan være, at det var en ældre person, der boede der, som ikke længere havde overskud til at passe haven, og den derfor nu er blevet helt overgroet. Heldigvis vil det i mange tilfælde være relativt nemt for dig at få shinet haven op, så den bliver pæn igen. 

Her kommer vi med tre bud på, hvad du kan gribe fat i for, at der hurtigt kommer til at ske nogle forandringer i haven. Vi er blevet inspireret til de tre bud af stecksfliserens.dk. Det er et firma, der både står for rengøring af fliser og haveservice. 

1. Få renset havens fliser 

Hvis der ikke er blevet gjort noget ved haven i lang tid, er havens fliser sikkert helt dækket af alger. Det vil tage rigtig lang tid for dig selv at fjerne, da du så skal i gang med en kost, sand og knofedt for at skure det af. Ved at få foretaget en rengøring af dine fliser kan du dog få dem til at se ud stort set, som om de var nye. Dermed har du i løbet af et øjeblik gjort en kæmpe forbedring i haven. Stecsfliserens.dk kan stå for rensning af dine fliser. 

 

2. Beskæring eller fældning af træer 

Et andet punkt, hvor du nemt kan sætte ind i en misligholdt have, er, at du får beskåret eller fældet vildtvoksende træer. Uplejede træer er både med til at give haven et vildt udseende, kan skygge unødvendigt meget og være en fare, hvis de vælter i en storm.

Du bør aldrig selv kaste dig ud i at fælde træer, men få et firma som stecksfliserens.dk til det. Dermed er du sikker på, at det bliver gjort på den rigtige måde. Når du får fældet et træ, giver det plads til, at du kan have de planter, som du gerne vil. 

More articles