Rent og hygiejnisk hjem med privat rengøring

25 december 2018 Astrid Pedersen
image

editorial

Det var det, min ven – så er rengøringen klaret! Mange af os drømmer om at høre netop de ord, når vi kommer trætte og udasede hjem fra arbejde, og ikke lige orker at gå i gang med den store forkromede oprydning og rengøring. De fleste har langt vigtigere ting at tænke på, som for eksempel at lege med børnene eller hjælpe dem med lektierne, lave lækker mad, eller passe egne hobbies og interesser.

Rengøring står sjældent øverst på listen over favorit gøremål, selv om de fleste af os godt ved, at et rent og hygiejnisk hjem er forudsætning for såvel et sundt helbred som et godt mentalt og psykisk velvære. Snavs i krogene og nullermænd under sengen er ikke just befordrende for en følelse af velvære. Og har du små børn i husstanden, skal der helst gøres grundigt rent mindst én gang om ugen, førend det kan forsvares at have de små til at ligge og kravle rundt på gulvet.

Støv og skidt er grobund for diverse mikroorganismer som for eksempel vira, svamp og bakterier, som kan være såvel sygdoms- som allergi fremkaldende. Og vi kender alle til de ulækre husstøvmider, som stortrives i et nusset miljø.

DVDMV – professionel rengøring, når det passer dig

Det kan således på det kraftigste anbefales, at du allierer dig med et professionelt rengøringsfirma, som kan sørge for, at dit hjem er rent og pænt når du kommer hjem fra arbejde. De dygtige rengørings assistenter hos DVDMV (som er en forkortelse for ”Det var det, min ven”) kan gøre dit hjem skinnende rent og lækkert mens du er på job.

Samtlige medarbejdere hos DVDMV har mange års erfaring med rengøring i private hjem, og optræder med den diskretion og respekt for din ejendom, som det kræves af professionelle rengøringsassistenter.

Book rengøring af dit hjem allerede i dag hos dvdmv.dk

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?