Rengøring af en pool skal foretages efter nogle bestemte skridt

07 December 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi siger ikke, at vores forslag til at gøre en pool ren er den rigtige, for det afhænger også af, hvor meget ren den skal være.

Der er jo forskel på, om man brugte den for et par dage siden, så man lige skal have gjort den overfladisk ren, eller man har forsømt den lidt for længe, så den gerne skal have en grundig omgang – eller man vil gøre den klar til sæsonen efter en længere tids pause.

Men lad os tage sådan et eksempel som rengøring af pool i Birkerød, hvor vi går efter de tre beskrivelser, som vi har her ovenover med overlap.

Som det første er det smart at have et beslag, som man kan lægge over poolen i sæsonen, når man ikke bruger den, så løse blade, insekter, dyr og børn ikke ender i den.

Dernæst kan man have sådan en maskine, der kører rundt på bunden af poolen og gøre rent her.

Poolen skal gøres ren på forskellige måder

Men hvis der er tale om en overfladisk rengøring, så skal man måske lige have et net til at fjerne blade med videre, hvis ikke det nævnte beslag holdt de ting ude.

Skal man gøre den mere grundig ren, så er det måske noget med at tømme den for vand, så man kan komme helt ned på bunden og skrubbe den igennem.

Senere fylder man den så med vand igen og eventuelt klor, så vandet holder sig pænt og rent.

I nogle udlande ser man deciderede pool-rensere køre rundt og udføre den slags arbejde, fordi folk med pools generelt har penge nok.

Den slags arbejde er ikke lige så udbredt herhjemme, fordi der ikke er lige så mange pools, og de kan ligge godt spredt.

Men hold løbende øje med den pool, så den er hygiejnisk og indbydende at hoppe og træde ned i.

More articles