Professionel assistance til nedgravning af kanttråd

17 august 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop anskaffet en smart robotplæneklipper, og glæder du dig til at se den i aktion? Så bør du først og fremmest sikre dig at den til robotplæneklipperen kanttråd er forsvarligt nedgravet.

Hvorfor betale for nedgravning af kanttråd?

Måske mener du dig selv fint i stand til at forestå nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper. Eller også ønsker du blot at montere kanttråden over jordens overflade ved hjælp af pløkker. Denne model er dog langt fra optimal. For det første ser det ikke særlig pænt ud når kablet ligger over jorden og der er pløkker over alt. Og for det andet vil kanttråden hurtigt kunne forrykke sig hvis dyr eller legende børn snubler over den. Så vil afgrænsningen gå fløjten, og du vil skulle montere din kanttråd på ny.

Hvad angår muligheden for selv at nedgrave eller nedfræse afgrænsnings kablet kan det selvfølgelig godt lade sig gøre at leje en maskine til formålet. Dette er selvfølgelig ikke ensbetydende med at du er garanteret et holdbart og solidt resultat. Kanttråden skal, hvis din plæne skal stå snorlige, monteres i den helt rette dybe. Den må ikke ligge for dybt således at de indbyggede sensorer i din robotplæneklipper ikke kan registrere den og derfor kører ud over den afgrænsede perimeter.

Samtidig må kablet heller ikke ligge så tæt på overfladen at det nemt kan blotlægges – for så ryger hele idéen med nedgravet kanttråd. Og skal kanterne på din plæne være knivskarpe skal nedgravning af kanttråd udføres med stor præcision.

Hvem kan hjælpe mig med nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper?

Derfor anbefales det at du vælger et professionelt firma med speciale inden for robotplæneklippere til at forestå denne opgave. Du kan med fordel kontakte Kabelnedlægning.dk – et dansk firma som igennem mange år har hjulpet mange have ejere med at montere og nedfræse kanttråd til robotplæneklippere. Du kan læse mere på https://kabelnedlaegning.dk/nedgravning-af-kanttrad/ 

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?