Pedalspand med stil og charme

14 juni 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Ethvert flot badeværelse kræver den helt rette indretning. Det skal være funktionelt, og det skal være smukt at se på. Lige såvel skal det være behageligt at opholde sig i rummet. Et af badeværelsets typiske funktionelle elementer er den klassiske pedalspand. Den er nødvendig på ethvert badeværelse. Så man kan skille sig af med hygiejneprodukter og diverse affald. Men hvilken type pedalspand skal du vælge?

Find den perfekte pedalspand

De fleste vælger at benytte en pedalspand til affald på badeværelset. Det gør det nemt og hygiejnisk at åbne den og nemt at skille sig af med affaldet. I stedet for at man skal løfte et låg eller lignende. Med pedalspanden kan du let trykke på pedalen og smide brugte vatpinde eller vatrondeller ud. 

Pedalspanden skal være af god kvalitet, og pedalen skal være nem at bruge. Helt billige modeller holder ikke så længe, og de kan også have en lidt sløv pedal. 

Farven på pedalspanden skal også passe ind i resten af dit badeværelsesinteriør. Da pedalspanden kom frem på markedet, var den ofte produceret i en simpel metalfarve. I dag fås den i et væld af farver fra mange forskellige brands.

Udforsk en verden af badeværelsestilbehør

Hos Bad & Fliser kan du gå på opdagelse i en hel verden af eksklusivt badeværelsestilbehør. Alle deres produkter er af høj kvalitet og udført i et æstetisk design. Her finder du mange forskellige produkter i et væld af fine farver og nuancer. 

Deres pedalspande er virkelig fine. De kommer i en flot, afrundet udformning. I et væld af smukke farver. Og i en funktionel størrelse på 3 L. Det er hverken for meget eller for lidt til det typiske badeværelse. Pedalspandene er udført i rustfri stål. Det gør dem praktiske til baderum, da de på den måde ikke ruster, hvis der kommer lidt vand på dem.

Se hele udvalget her:

https://shop.badogfliser.dk/shop/pedalspande-323c1.html

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?