Parkeringsløsning med vagt og synlig skiltning

04 May 2021 Astrid Pedersen

Er dine private parkeringspladser ofte plaget af hensynsløs eller uvedkommende parkering? Så kan du få hjælp til at komme dette til livs hos UnoPark.

Hvorfor vælge en parkeringsløsning fra UnoPark?

Der er mange gode grunde til at lade UnoPark forestå din parkeringsløsning. Den mest vægtede grund er den personlige og individuelle service.

Hos UnoPark vil du som kunde få tilbudt en personlig parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at tilrettelægge den helt rigtige parkeringsløsning. Det er vigtigt, at din aftale afspejler dit behov og dine parkeringspladsers disposition, størrelse og type. På den måde vil du få den optimale løsning, som indeholder de services, du har brug for i forbindelse med optimal administration og drift af dine parkeringspladser.

Vælg de tjenester du har brug for med UnoPark

En parkeringsløsning indeholder de tjenester, som er relevante for netop dine parkeringspladser. Har du ikke mulighed for at spærre dine parkeringspladser af og foranstalte adgangskontrol, kan det eksempelvis være nødvendigt med parkeringsopsyn og parkeringskontrol udført af dygtige og veluddannede parkeringsvagter.

Når du vælger en sådan løsning hos UnoPark, vil der blive ført opsyn med dine parkeringspladser så ofte, som du ønsker. De professionelle parkeringsvagter fra UnoPark har både hjemmel og beføjelser til at udstede parkeringsbødeforlæg på dine parkeringspladser – så du slipper helt selv for at føre opsyn eller udstede bøder. UnoPark sørger desuden for at de skyldige beløb bliver inddrevet.

Derudover forestår UnoPark opsætning af skilte, således at eventuelt potentielle parkeringssyndere bliver gjort opmærksom på, at denne parkeringsplads er under administration – og at de vil risikere bøder, hvis de alligevel formaster sig til at parkere deres bil.

UnoPark tilbyder samtidig hjælp i forbindelse med udstedelse og tilbagekaldelse af parkeringstilladelser – permanente såvel som midlertidige. Og med et smart administrationsmodul, som kan tilgås via en brugervenlig app, har du selv mulighed for at tilgå din parkeringsløsning. Læs mere på UnoPark.dk.

More articles