Man vil helst have det hele samlet i det samme byggemarked

17 oktober 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man har lavet en liste over de materialer og værktøjer, som man skal bruge til et givent projekt, og man har nok også lavet et budget for, hvor meget det skal komme til at koste at indkøbe disse ting.

Dog er man modtagelig for, at man kan komme til at skulle have mere, og der opstår nogle impulskøb efter noget værktøj, som man ikke umiddelbart var klar over, at man havde brug for, så man ligger inde med en buffer, hvis det skulle blive nødvendigt, men det meste optimale ville være, at man ikke skulle bruge den.

Derfor er man også parat til at besøge mange forskellige byggemarkeder, trælaste, byggecentre med videre for at finde frem til lige præcis de ting, som man har brug for.

For den liste, man har lavet, er så udførlig, at der ikke bare står det, som man skal bruge generelt, men også hvad det skal være for et mærke.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Man har tjekket tilbud ud og undersøgt, hvor det ellers er, at man skal tage hen for at finde alle de ting, så man er klar til en længere dag, der udelukkende skal bruges på indkøb.

Byggemarkedet tilbyder det hele

Men man bliver udmattet af den slags, nogle gange kører man forgæves, fordi der er ferielukket; så er der udsolgt af de varer, man skal bruge et andet sted, og sådan kan det blive ved.

Derfor ville det bare være genialt, hvis der fandtes Danmarks billigste byggemarked, hvor man netop ikke skulle betale for meget for det, man skulle bruge, men også hvor man kan regne med at finde stort set det meste, som man har brug for.

Heldigvis er det noget, som der kan lade sig gøre at finde, for det bliver ikke nemmere som køber blot at skulle lede det samme sted efter alt det, man skal bruge til ens byggeprojekt – og så uden at blive fattig af den grund.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem