Dyrk sport med kasket på

23 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

En kasket bliver af mange noget, som man går med i hverdagen, hvor den kan skygge for solen, holde på håret eller bare være en del af ens påklædning, for der er mange, som der vælger at gå med kasket.

Man er ikke meget for, at den skal blive snavset, og man forsøger da også at undgå at svede for meget i den, og man tager den da af, hvis man skal lave nogle øvelser eller opføre sig akrobatisk af den ene eller anden grund.

For med sådan nogle svulstige bevægelser kan kasketten hurtigt ryge af, for man vil jo ikke have den stramt ned over ens hoved, så den gør ondt at have på, og man sætter eller ikke en strop under den fra kind til kind, så den sidder fast – det ser bare dumt ud.

Men det er faktisk fordelagtigt at have kasket på til nogle sportsgrene eller bare til at dyrke motion, så man kan vælge at have sig en kasket, som man dedikerer til den slags opgaver.

kasket

Kasket til sport og idræt

Der vil bestemt være nogle sportsgrene, hvor man ikke må have en kasket på, når man er i en turnering, så man må nøjes med at benytte den, mens man træner.

Men hvis man nu er ude at løbe, cykle eller dyrke en form for anden motion, hvor man ikke ligefrem vender hovedet i vejret, så kan man godt have en kasket på.

Den er god til at holde på håret, og hvis man er udenfor, så er den netop med til at skærme for solen, så den ikke generer en, mens man kommer i form.

Det behøver ikke være hver gang, man dyrker sport eller idræt, at man tager den kasket på, men man skal udse sig en speciel en, som man bruger hver gang til det.

More articles