Logo design fra professionelle hænder

01 september 2019 Anne-Mette Hansen
Logo design fra professionelle hænder

En virksomheds identitet ligger ofte i virksomhedens navn og logo. Det er de to ting, der skabes en genkendelighed overfor, og det man nævner eller viser til andre, når man vil fortælle om virksomheden.

Når dit navn er på plads, skal du have skabt en form for visuel identitet, der viser hvem du/I er. Men hvor finder du de helt rette professionelle eksperter, der kan hjælpe dig?

Logo design – kan du lave dit eget?

Hvis du selv er skarp til det grafiske, kan du sagtens lave dit eget logo design. Det kræver selvfølgelig bare også meget af din tid og energi. For de fleste er det også en god idé at få folk udefra til at komme med et bud på din virksomheds visuelle identitet – de har tit et andet syn på din virksomhed, end du selv har. Grafikere er kreative eksperter på området og kan derfor vise dig idéer, du slet ikke havde forestillet dig. 

Når du har besluttet dig for at bruge en professionel grafiker til opgaven, hvor finder du så den helt rette til at udføre opgaven?

Logo design med 100 % tilfredshedsgaranti

Logoshop.dk er en virksomhed dedikeret til logo design, hjemmesider og visuelle identiteter. De har stor erfaring på området og på deres hjemmeside kan du se mange relevante referencer fra andre virksomheder. Du vil derfor være i gode hænder, når du vælger at bruge dem.

Logoshop.dk har stort fokus på at skabe unikke og skræddersyede logo designs. De skaber ikke “samlebåndslogoer”, men giver dit et produkt, der afspejler din virksomheds identitet. 

De tilbyder fire forskellige pakker, når du skal have skabt visuelle elementer til din virksomhed.

1) Logo premium

2) Logo ultimate

3) Logo + hjemmeside

4) Fuld visuel identitet

Her kan du læse meget mere om de forskellige logo design samt andre muligheder hos Logoshop.dk – husk, at du altid får fuld tilfredshedsgaranti på dit nye logo design. 

 

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem