Lad din tandlæge fremstille en snorkeskinne til dig

16 februar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere som døjer med højlydt snorken og besværet vejrtrækning hver nat – til gene for både dig selv og din partner? Så bør du alvorligt overveje at få fremstillet n formstøbt snorkeskinne.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne er en indretning som kan benyttes om natten hvis du har tendens til voldsom snorken eller søvn apnø. Med en snorkeskinne kan du forhindre de værste støj gener, til glæde for den person du deler seng med.

Samtidig får du med en snorkeskinne et mere stabilt og hensigtsmæssigt vejrtræknings mønster. Dette hjælper dig til at få den ilt du har brug for i løbet af natten. Du får også en bedre og mere rolig søvn. Og så kan du føle dig langt mere frisk og veludhvilet når du vågner, med et øget energi niveau i løbet af dagen til følge.

Snorkeskinne

Hvorfor investere i en snorkeskinne?

Der er flere gode grunde til at investere i en formstøbt og tilpasset snorkeskinne. Først og fremmest vil du, som nævnt oven for, få en bedre nattesøvn. En sådan er vital for dit daglige velvære og din overordnede sundhed.

Du vil også reducere risikoen for at udvikle farlig søvn apnø ganske betragteligt. Søvn apnø forbindes med livsstils sygdomme så som diverse hjerte kar lidelser samt overvægt og diabetes – simpelt hen fordi kroppen ikke får tilstrækkelig med søvn, da man vågner hver gang luftvejene blokeres.

Derfor er det vigtigt at du, såfremt du snorker meget, jævnligt går til tjek hos din læge. Og hvad du selv kan gøre er at forebygge den farlige tilstand, for eksempel ved hjælp af en snorkeskinne.

Hvem kan lave en snorkeskinne?

Din tandlæge kan hjælpe dig med at tage mål til – og fremstille – en snorkeskinne skræddersyet til dig. Du kan læse mere om snorkeskinner på tandlaegernesoeborg.dk

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?