Lad din psykolog i Charlottenlund hjælpe dig med dine problemer

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Går du rundt og slås med mentale eller eksistentielle problemer i det daglige? Så vil du sandsynligvis kunne få stor glæde af at dele dem med nogen. Og det kunne for eksempel være en dygtig psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

‘ Hos en psykolog vil du nemlig få mulighed for at komme i dybden med dine problemstillinger i stedet for konstant kun at kratte i overfladen. En psykolog vil aldrig dømme dig eller bagatellisere dine problemer. Du vil tvært imod blive mødt med nysgerrighed og åbenhed, og empatisk omsorg for dine problemer. Og du behøver ikke at have en psykiatrisk diagnose eller en bestem psykisk lidelse for at kunne have glæde af et besøg hos en psykolog.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Charlottenlund?

Bor du nord for København er der en vis fornuft i at vælge en psykolog som har praksis tæt på din bopæl. Så skal du ikke rejse så langt når du skal besøge din psykolog.

I Charlottenlund finder du Karine Parello-Plesner, som er autoriseret psykolog og som tilbyder såvel individuel terapi som parterapi. Hos Karine Parello-Plesner, som har arbejdet som privat praktisereden psykolog igennem mange år, er du i trygge og professionelle hænder. Karine Parello-Plesner har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – psykolog behandling af eksempelvis angst, depression eller lavt selvværd.

Der ud over har Karine Parello-Plesner en særlig forkærlighed for børne og familie terapi. Du kan således få hjælp til alle tænkelige problemstillinger som vedrører familie livet hos Karine Parello-Plesner, lige som du og din partner kan få professionel assistance til at klinke skårene i jeres forhold gennem et parterapi forløb. Og sluttelig tilbyder Karine Parello-Plesner gruppe forløb i mindfulness og fordybelse.

Du kan læse mere om Karine Parello-Plesner, og bestille tid til en indledende konsultation, på hjemmesiden plesners.net

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?