Lad din frisør forestå farvning af hår

04 marts 2020 Astrid Pedersen
Lad din frisør forestå farvning af hår

En gang imellem trænger vi alle sammen til at prøve noget nyt. De fleste kvinder har en eller flere gange i løbet af deres liv eksperimenteret med ny hårfarve eller en helt ny frisure. Man kan ændre sit personlige udtryk ganske gennemgribende ved blot at ændre sit hår, uanset om det handler om længde, stil eller farve.

Det er dog altid en god idé at overlade denne opgave til en professionel frisør. Ellers risikerer man at ødelægge sit hår. Og selv om det vokser ud igen, er det de færreste, som har lyst til at gå rundt med misfarvet eller udpint hår i den mellemliggende periode.

Hårfarve til hjemmebrug kan ødelægge dit hår

Især når det handler om behandling af hår ved hjælp af kemikalier er der god grund til at være varsom. De produkter, du køber hos materialisten eller i supermarkedet, og som lover dig strålende, smukt og spændstigt hår med den perfekte kulør, kan faktisk risikere at gøre det stik modsatte.

Mange kvinder, som selv har forsøgt sig med hjemmefarvning, har opnået resultater som ikke var som forventet. I bedste fald kan du risikere at blive skuffet over hårfarven – især hvis dit hår før har været kemisk behandlet, hvilket kan føre til en helt forkert farve. I værste fald kan kemikalierne i farven ætse din hovedbund og føre til skaldede pletter.

Der er tilmed risiko for udvikling af kontakt allergi, hvilket betyder, at du i fremtiden aldrig mere vil kunne anvende hårfarve eller andre former for kemisk behandling af dit hår. Og så kan det da trods alt bedre betale sig at lade en frisør forestå klip, farve, afblegning, eller permanent krøl af dine lokker.

Hvor finder jeg en dygtig frisør i Valby?

Hos frisør Capaldi finder du nogle af Københavns dygtigste frisører – bestil tid i dag på capaldi.dk

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem