Lån penge fra en online bank

20 januar 2020 Lotte Hindsberg
Lån penge fra en online bank

I dag er det nemt at låne penge online. Som regel tager det kun få minutter at få sendt en låneansøgning af sted og få svar om du har fået lånet. Det er forskellen på en traditionel bank og en online bank. I en almindelig bank vil det som regel tage en 2-3 uger for banken, at gennemgå en låneansøgning og der vil som udgangspunkt være et krav om en form for sikkerhed. 

En online bank er ikke interesseret i, hvad du skal bruge pengene til og de vil heller ikke bede om sikkerhed, med mindre at der skal lånes flere hundrede tusinde kroner. 

Hvis vaskemaskinen ryger

Det sker at ens vaskemaskine eller noget andet i ens bolig går i stykker eller at der er et godt tilbud, som man ikke har kontanterne til. Et lån fra Ikano, kan gøre det muligt at få råd til at købe en ny vaskemaskine, inden det snavsede tøj når at vokse jer over hovedet og i kan tilbagebetale beløbet over de næste par måneder. 

Husk at få mere end et tilbud

Lige som det er fuldt ud acceptabelt at spørge flere banker, hvad det vil koste at låne penge hos dem, lige så god ide er det at indhente flere lånetilbud fra en online bank. Især da det er nemt og hurtigt at få sendt en låneansøgning afsted. Det er vigtigt at du sikre dig at de forskellige tilbud er sammenlignlige. Det er de forskellige tilbud lånebetingelser du skal kigge på, samtidig med lånets ÅOP. ÅOP fortæller hvad et lån koster i renter over et helt år, også selvom lånet kun løber over få måneder. Men til at sammenligne de forskellige lån, er det den du skal kigge på. Som regel vil ÅOP være højere på et online lån, end hos en traditionel bank. Det skyldes det manglende krav om sikkerhed.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?