Kreative og anderledes postkasse stickers

06 marts 2020 Simone B
Kreative og anderledes postkasse stickers

Slut med kedelige postkasser

Du har måske allerede spottet flere postkasser rundt omkring i dit nabolag, hvorpå kreative og anderledes postkasse stickers pryder. Postkasser kan nemlig sagtens pyntes lidt ekstra, og det behøver ikke kun at være det klassiske husnummer samt efternavn, der fremgår af den. Mange har allerede taget sjove og kreative postkasse stickers til sig, og ved hjælp af disse har de gjort deres postkasser anderledes og personlige. Skal du og din familie også have en personlig postkasse, der skiller sig ud fra mængden og bringer et smil på forbipasserendes læber? Så kan du med fordel gå på opdagelse i de flotte postkasse stickers hos SmartStickers, og sammen med din familie kan du designe et look, der passer til netop jer.

Superheltefamilie, piratfamilie, zombiefamilie og…

Hos SmartStickers finder I en masse forskellige postkasse stickers til ethvert behov. Der er både de helt klassiske husnumre, de lidt mere dekorative, men fortsat afdæmpede løsninger, og så er der selvfølgelig også de helt skøre. Design for eksempel jeres egen sticker med familien afbilledet i tegninger som superhelte, zombier, skelletter eller pirater. I vælger helt selv den figur der passer til hvert familiemedlem – og der er naturligvis også plads til familiens kæledyr på jeres postkasse sticker – og under hvert medlem af familien, kan jeres respektive navne skrives. Der er et væld af muligheder, når I skal designe jeres postkasse sticker, og uanset om den skal være enkel, blomstret, skør, sjov eller sød, så er der helt sikkert en perfekt løsning til netop jer at finde hos SmartStickers. 

Postvæsnet skal altid kunne se, hvem der bor på jeres adresse. Dette er et lovkrav i Danmark, og selvom det lyder ganske alvorligt, så behøver det altså absolut ikke være det. Med jeres egen kreative postkasse stickers sikrer I, at formaliteterne er i orden og at jeres post fortsat er personlig og anderledes. 

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem