Køb plakater til børneværelset online

25 oktober 2020 Maria Laugesen

editorial

Er du på udkig efter nogle plakater til børneværelset? Så kan du med fordel gå på udkig hos danske Vissevasse. Her leverer de nemlig et skønt udvalg af børneplakater, som egner sig til både de mindste og lidt større børn. Blandt de mange designs vil du helt sikkert kunne finde nogle, der passer til jeres hjem.

De mange børneplakater har en klar, rød tråd. Her er simple motiver i et grafisk design med rene linjer, hvor motivet ofte koncentrerer sig om en enkelt genstand eller et menneske. Farverne er neutrale, afdæmpede og i pasteltoner, så de giver et roligt og behageligt udtryk. Dette giver også en god mulighed for at kombinere flere plakater på grund af det ensartede udtryk.

Skønne motiver til børn i alle aldre

Til babyværelset kan en sød plakat med en gyngehest eller moderen, der omfavner sit lille barn, være det helt perfekte valg. Her er masser af virkelig søde motiver, som passer perfekt til de mindste. De lidt større børn vil elske plakaterne med motiver fra de eventyr, som de kender. Vælg for eksempel Prinsessen på ærten eller Hyrdinden og skorstensfejeren, og lad eventyrene pryde væggen.

Har børnene et særligt tilhørsforhold til en by eller bydel, så kan I vælge en af by-plakaterne. Her er for eksempel Frederiksberg med tårnet fra Zoologisk Have eller Tivoli med motiv af pariserhjulet. Disse er selvfølgelig ekstra sjove at have på børneværelset, hvis børnene har et helt særligt forhold til landemærkerne eller områderne. 

Her er masser af motiver og designs, som passer til børn i alle aldre. Og er de gamle nok, så kan de selv være med til at vælge, om de bedst kan lide drengen i robåden eller cyklen på blomstermarken. Gå på opdagelse i det store udvalg af børneplakater og find jeres personlige favoritter blandt de mange designs.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?