Køb din drømme parfume online

09 oktober 2019 Astrid Pedersen
Køb din drømme parfume online

Er det den tid på året, hvor du skal forkæle dig selv med en ny parfume? Har du allerede nu en særlig duft i kikkerten – og er du opsat på, at det er den, det skal være? Så bør du tage dig den nødvendige tid til at se duften an – det vil sige, prøve den direkte på din hud og lade den udvikle sig. En parfume lugter nemlig ikke på samme måde på to forskellige mennesker.

En parfumes endelige duft vil altid udvikle sig sammen med de kemikalier, din krop udskiller gennem din hud. Derfor kan en parfume, som får din veninde til at dufte som en drøm, risikere slet ikke at fungere på dig. Du kan, med andre ord, ikke tage en parfumes umiddelbare duft for pålydende. Du bliver nødt til at prøve den på din egen krop, førend du kan beslutte, om den er noget for dig.

Hvordan vælger jeg den rette parfume?

Når du skal vælge en parfume, bør du først bestemme dig for en genre. Skal det være en let og luftig, nærmest volatil, duft med top noter af sommerblomster og citrus – eller er du ovre i de lidt tungere og mere krydrede dufte? Skal din duft være diskret og hverdagsagtig, eller skal den være mere kraftig og dominerende? Og skal det være en eau de parfum eller en eau de toilette? Dernæst er det blot at prøve parfumen direkte på huden – for eksempel på håndleddet eller på halsen, hvor huden er tynd – for, som tidligere nævnt, at teste hvorledes den pågældende parfume arter sig i samarbejde med din krops egen duft.

Når du har afgjort hvilken parfume du ønsker dig, kan du med fordel købe den billigt i Sephoras online shop. Se det store udvalg af lækre og moderigtige parfumer på sephora.dk

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem