Hvor lang tid vil det tage at tømme din sandkasse?

09 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Kan du huske, da du kiggede på tegninger over sandkasser på nettet for at finde frem til den, du gerne ville have?

Måske endte du med at lave din helt egen til dine børn, fordi det var billigere at gøre på den måde, og fordi den ønskede model af en sandkasse ikke fandtes på markedet, så du måtte opfinde den selv.

Dog er der jo også dem, der bare køber dem færdige, fordi de ikke har evnerne eller tiden til at lave den slags sandkasser selv, men deres børn hyler efter dem.

Man kan også befinde sig et sted i midten, hvor man måske køber dem som et samlesæt, så de er lettere at transportere hjem fra butikken eller blive sendt over nettet, og så kan man hygge sig sammen med naboen eller ungerne med at bygge den.

Selv hvis man bygger sandkassen fra bunden skal man jo have nogle tips til, hvordan man gør det.

For man smider jo ikke bare sandet i en kasse, der er lagt direkte udover et underlag med jord eller fliser.

Det vil tage tid at fjerne alt det sand fra sandkassen igen

Da tiden så kom til, at sandkassen var bygget færdig, så var det jo egentlig bare en kasse, for der manglede sand i den.

Så du måtte ud at investere i sådan noget, om du købte det fra en ven, eller du måske hentede det på genbrugsstationen mod tilladelse eller via en helt anden metode.

Og så skulle det skovles ned i kassen, men havde man en lille gravemaskine, så kunne det gøre hurtigt.

Det var skønt, da det endelig var gjort, men børn er som bekendt nysgerrige, så det er ligesom at være nede på stranden: Kan man grave hele vejen til Kina?

Det kan man ikke i en sandkasse uden at grave gennem underlaget, men det får da en til at tænke på, hvad man skal gøre af alt det sand, og hvor lang tid det vil tage at få det ud, når den skal afvikles.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem