Hvad bruger man PTFE tape til?

06 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

PTFE tape anvendes i sammenhænge, hvor det er nødvendigt med en stærk og modstandsdygtig tape som kan håndtere høje temperaturer og ditto temperatur forskelle. Det kan for eksempel være i forbindelse med tætning og forsegling af rørledninger, som leder varmt vand rundt i bygninger.

Her er PTFE tape helt ideel. PTFE tape er nemlig belagt med teflon – et materiale, som de fleste kender fra køkkenet. Mange gryder og pander er nemlig forsynet med teflon belægning – den såkaldte non stick belægning, som forhindrer fedtstof og mad i at brænde sig fast i grydens eller pandens overflade. Den smarte PTFE tape er således særdeles velegnet når man skal bruge et tætnings materiale som ikke klistrer, smelter, krymper eller på nogen anden måde deformerer når temperaturen bliver høj.

Derfor anvendes PTFE tape ofte af VVSere, blikkenslagere og andre håndværkere, som har det behov i deres arbejde. Og leder du efter et sted, hvor du kan købe PTFE tape i høj kvalitet, kan du med fordel konsultere Jørgen Bork Electronic ApS.

Hvilke typer PTFE tape tilbyder Jørgen Bork Electronic ApS?

Der er mange forskellige udbydere af PTFE tape i Danmark. Blandt de mest erfarne af disse, som samtidig fører det største og mest varierede udvalg af PTFE tape, finder du Jørgen Bork Electronic ApS.

Jørgen Bork Electronic ApS er en af de mest velrenommerede aktører på markedet inden for tætnings løsninger, og forhandler det smarte PTFE tape i høj kvalitet. Du kan blandt andet få PTFE tape i varierende bredder, og i forskellige tykkelser og grader til forskellige anvendelser. Jørgen Bork Electronic ApS har over 25 års erfaring med – og stor ekspertise inden for – leverance af tætnings løsninger, og du kan altid få vejledning i forhold til indkøb af PTFE tape.

Læs mere, og find den rette PTFE tape, på borkelectronic.dk

More articles