Hundebur: Sikker transport til menneskets bedste ven

04 december 2021 Athene Eriksen

advertorial

Hundebure: Gør det til en god tur 

Det er ofte blevet sagt, at hunden er menneskets bedste ven. Dette er på grund af deres ubetingede kærlighed og loyalitet, de står altid ved din side. Så når du skal ud på en længere tur, med din hund eller hunde, er det vigtigt også at stå på deres side og beskytte dem.

Med masser af aktivitet foregående udendørs, lyde fra veje og passagerer, samt plads til at løbe rundt på, kan dette hurtigt blive en risikofyldt affære, hvis din hund bliver overstimuleret. Derfor kan det være det fornuftige valg, at anskaffe sig et hundebur til turen, så din hun kan ligge trygt og roligt, indtil I ankommer til den ønskede destination.

Hvordan vælger jeg det rigtige bur? 

For at du kan få det bedst mulige overblik, over hvilket bur som vil passe bedst i størrelsen, i forhold til både din hund og din bil, har dine foretrukne leverandører skabt en oversigt. Denne kan være en rigtig god guideline for dig som kunde, når du skal have erhvervet dig et nyt hundebur. Alle mål vil stå nævnt og du vil kunne se illustrationer over modellerne – men skulle du alligevel komme til at vælge et som ikke passer, så er der fri returret, så du frit kan genbestille den korrekte model. 

image

Hvordan ved jeg, at min hun er tilpas i sit hundebur?

Dette findes der desværre ikke en lige så klar oversigt over, da behovet skifter afhængig af din type af bil og racen af din hund. Men der findes dog nogle gode indikatorer du kan gå efter: 

• Jo mindre plads, jo mindre kan din hund tage skade ved pludselige opbremsninger etc.
• Ligesom babyer, kan din hund godt lide at føle sig tæt pakket ind

Få et kvalitets hundebur, til en fantastisk pris her.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem