Her du få behandling for alkoholmisbrug

30 juni 2022 Silje Hansen
image

editorial

Alkohol er noget vi støder på i flere sammenhænge i Danmark. Det kan være til familiefesten, privatfesten hos dine venner, i byen eller når det er fredag aften, og man lige vil have et glas vin til maden. Alkohol er derfor helt normalt i Danmark. Det er også noget som er tilgængeligt at købe i stort set alle butikker rundt i hele landet. På tankstationer har du mulighed for at købe alkohol i hele døgnets 24 timer. På denne måde har du altid mulighed for at slukke tørsten med lidt alkohol, hvis det frister.

Når det er sagt, så er alkohol ikke et problem. Det bliver først et problem, når det begynder at få lov til at styre dit liv og tanker. Hvis du har svært ved at slippe alkoholen, eller kan mærke, at det har en negativ indflydelse på dig, dit humør, tanker eller hverdag, kan der være behov for professionel hjælp.

Det er oftest først, når alkohol ender i et misbrug at der er mange der rækker ud efter professionel hjælp. Det er stort og flot skridt, som er det første skridt på vejen.

alkoholbehandling

Få behandling mod alkoholmisbrug

Nu har du mulighed for at komme i behandling af alkoholmisbrug. Der er i dag flere gode og effektive behandlingscentre rundt omkring i landet. Her er det op til dig at vælge, hvilket sted du føler kan hjælpe dig på bedste vis. 

Det kan være en fordel at bestille en fremvisning, så du har mulighed for at kunne fornemme stedet og personalet, som skal hjælpe dig. 

Her kan du få hjælp til alkoholmisbrug

Hvis du søger efter professionel hjælp til behandling af alkoholmisbrug, så kan du med fordel se nærmere på behandlingscenter-stien.dk. Det er et populært sted, som har eksisteret i mange år. Her kan du også ringe gratis ind som anonym, hvis du ønsker det.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?