Har du smækket dig selv ude?

03 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Du er ikke den eneste, det er sket for. Der er mange, der oplever at smække sig selv ude af sin lejlighed. Det kan enten være i forbindelse med en bytur, hvor du har tabt dine nøgler på vej hjem. Eller så har du haft så travlt, da du skulle ud af døren, at du har glemt dine nøgler. Skaden er sket, så nu skal du naturligvis ind i lejligheden. Læs med i dette indlæg om, hvordan du får fat på en låsesmed, og hvad du fremadrettet kan gøre, for at ikke låse dig selv ude igen. 

 

 

1. Få fat på en låsesmed

Du skal som det første have fat på en låsesmed. De fleste låsesmede har døgnåbnet, og kan derfor kontaktes på alle tidspunkter af dagen. Du kan få fat i en låsesmed ved at Google dig frem til en lokal låsesmed, der kan komme frem til dig. Når låsesmeden kommer vil han/hende få låst din dør op med noget speciallavet udstyr, så du kan komme ind i lejligheden igen. Hvis du har tabt dine nøgler, så kan låsesmeden også få sat en ny lås i døren, så du ikke skal bekymre dig om potentielle tyve. 

Du kan finde en låsesmed via dette link: http://balleruplaase.dk/  

 

2. Hvad du kan gøre fremadrettet

Hvis du gerne vil forhindre denne situation sker igen, så kan du få lagt din nøgle ind til naboen eller hos en ven. Det kan blive en kæmpe hjælp for dig, hvis du på beklageligvis er havnet i en lignende situation igen. Så kan du banke på hos naboen eller ringe din ven/veninde op. Så kan du få nøglen til at låse dig ind i lejligheden med. Du kan eventuelt aftale med din nabo eller ven/veninde, om du også skal opbevare deres nøgle. Måske du også kan blive en ven i nød på et tidspunkt for dem. 

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?