Guide til at finde mad til dit bryllup

20 september 2020 Silje Hansen

Står du og skal giftes, eller har du fået ansvaret for at planlægge det næste bryllups, så er det uden tvivl et af de største begivenheder i ens liv. Det er en dag fyldt med følelser og højdepunkter. Der er derfor mange forventninger til et bryllup, da det jo er en dag hvor man hylder kærligheden.

Når du derfor skal planlægge et bryllup, kan der være mange ting at tage hensyn til. Det er alt lige fra, at vælge hvilken kirke eller andet sted man skal vies samt, hvor bryllupsfesten skal afholdes. Derudover er der måske noget af det mest essentielle – nemlig maden og drikkevarerne. 

Hvilken mad skal du vælge til dit bryllup?

Uanset om det er et stort eller et mindre bryllup, skal du forholde dig til maden for dine gæster under hele dagen. Det er kan være lige fra den lille frokost til det større aftenmåltid. Her kan du både gå med dine egne ønsker og præferencer til maden, men der kan også være visse hensyn at tage i forhold til gæsterne. Det kan være i forhold til laktose eller andre allergier man kan have.

Herefter skal du undersøge markedet for at finde et firma, der kan lave og servere maden for dine gæster. Her kan du som udgangspunkt vælge en buffet ordning eller få portionanrettet maden til gæsterne. Det afhænger måske meget af, hvad du selv er til eller hvordan du ønsker at setup’et skal være. 

Hvem kan hjælpe med at levere maden til dit bryllup?

Står du og skal vælge et cateringfirma til at levere mad til dit bryllup, kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Vi har nemlig undersøgt markedet, for at finde et pålideligt og godt cateringfirma, der kan levere lækkert og velsmagende mad i mange forskellige varianter. Du kan dermed selv strikke en menu sammen til dine gæster.

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem