Gode råd til at vælge den rette seng

10 marts 2020 Silje Hansen
Gode råd til at vælge den rette seng

Vidste du at du tilbringer ca. en tredjedel af dit liv i sengen? Faktisk forholder det sig sådan, at vi typisk sover et sted mellem 7-9 timer i døgnet. Dermed er soveværelset oftest det rum du ser som det første og sidste på dagen. En seng er dermed også et møbel, som du vil anvende i længst tid. Det er dermed vigtigt at investere i en god seng, da du jo tilbringer en tredjedel af dit liv her. Herudover er din nattesøvn vigtig. Ved at få en stabil og god nattesøvn, er du garanteret at have energi til en ny dag. Det kan være nødvendig, for at kunne klare dig igennem en hård og lang arbejdsdag. 

Det siges også at en god nattesøvn er godt for helbredet. Det siger egentlig måske også lidt sig selv, hvor vigtigt det er at vi får indhentet energi og vores kroppe er udhvilet til en ny dag både med arbejde og sine børn.

Sådan vælger du den rette seng

Når du skal vælge en ny seng, er det vigtigt at kende din krop og hvad der skal til få at du sover bedst. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med din søvn. Her er det derfor vigtigt at finde en seng, der både passer til din krop, kropstemperatur samt føles bedst i forhold til blødhed og hårdhed i sengen.

Har du en tendens til at du får det for varmt om natten, anbefaler vi at vælge en seng der er afkølende eller kan holde din kropstemperatur i et niveau, hvor du har det bedst. Derudover skal det være en seng der er svedabsorberende. 

Herudover bør du overveje, hvilken højde der er bedst og nemmest for dig samt hvilket skum der bedst former sig efter din krop. Læs mere om fordele ved en god seng her.

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/

Flere Nyheder

24 februar 2021

Maler til dit hjem