Flotte og elegante mobil covers til beskyttelse af smartphones

13 august 2018 Astrid Pedersen

editorial

De nye smartphones på markedet er lækre og funktionelle. Der er næsten igen grænser for, hvad en smartphone kan hjælpe dig med – samtlige nyere modeller af smartphones er spækket med moderne teknologi og så mange nyttige funktioner, at det er svært at huske, hvad man egentlig gjorde, før de blev opfundet. Men én ting er en smartphone altså ikke så god til – og det er at bevare sit smukke ydre og sine avancerede funktioner efter en tur i asfalten eller på gulvet i badeværelset. Der er nemlig en omkostning ved det smukke design, og det er, at moderne smartphones langt fra er robuste. De færreste smartphones slipper godt fra et fald på blot en meters højde, hvis underlaget er hårdt. Og så står du med en splintret skærm, måske endda et ødelagt kamera, eller en defekt højttaler eller mikrofon, og kigger på en dyr og tidkrævende reparation.

Undgå den dyre reparation – beskyt din smartphone med mobilcover og beskyttelsesfilm

Hvis du helst vil undgå at stå i ovenfor nævnte situation, bør du anskaffe et mobilcover eller etui til din smartphone. Der er tale om en ganske lille investering i forhold til de penge, du sparer på reparation. Og det vil du blive glad for i længden. Hvis du tilmed vælger at supplere dit mobilcover med en bane beskyttelsesfilm, er dit display tilmed beskyttet mod ridser og skrammer fra spidse genstande – for eksempel nøgler – som din smartphone kan komme i berøring med, når den ligger i din taske eller lomme.

Lækre og billige mobilcovers til beskyttelse af din smartphone – find dem online

I den online shop hos lux-case.dk kan du bestille lige det mobilcover eller etui, du mener passer bedst til din smartphone. Samtlige covers er delt ind efter mærke og model, så du ved præcist hvilket mobilcover du skal bestille – du skal blot beslutte et design. Se mere på lux-case.dk

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?