Find et godt og billigt kviklån

04 June 2021 Lotte Hindsberg

Markedet for lån er stort, og det kan være svært at få et overblik som almindelig lånemodtager. Heldigvis er der hjælp at hente hos de sammenligningssider der findes på internettet. Her kan du få hjælp til at finde mindst tre lån du kan ansøge for at finde et af de billige kviklån

Fordelen ved at benytte sig af sammenligningssiderne, er at de lån de foreslår er nemme at sammenligne og det er derfor nemmere at undersøge de forskellige tilbud. Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på, når du gennemgår lånetilbudende. Det kan godt betale sig at ansøge flere og et kviklån tager kun få min. at ansøge. Det er altså tid der er givet godt ud. 

Hvis du ikke kan tilbage betale lånet før tid eller hvis det koster meget i ekstra gebyr, bør du som udgangspunkt fravælge tilbudet. 

Hvad kræver det at tage et kviklån?

Det er hurtigt og nemt at tage et kviklån. Et af kendetegnene er også at der stilles få krav til låneansøgeren fra online bankernes side. 

Der er intet krav om sikkerhed og det kræver blot at du har en internetforbindelse, et NemID og en mailadresse. Uden dem er det ikke muligt at ansøge og få et lånetilbud tilsendt. Du skal selvfølgelig også være myndig og over 18 år. Flere banker kræver også at du er ældre. Det gøres for at sikre at du er bedre rustet til at forstå konsekvenserne, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet. Kan du ikke betale lånet, kan du risikere at ende i RKI som dårlig betaler.

Du skal som det sidste også have en dansk folkeregister adresse. 

Et af de kendetegn der er ved et kviklån, er at det er relativ små beløb der lånes og der skal betales tilbage indenfor relativ kort tid. F.eks. indenfor et par måneder. 

More articles