Find en flot BH – uanset din størrelse og figur

03 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det er ikke altid let at finde den rette BH. Mange kvinder vælger derfor at gå uden BH – eller også går de på kompromis med komfort og kvalitet, og vælger BH’er som ikke passer til dem. Dette kan du dog undgå ved at være lidt kræsen, når du skal købe ny BH.

Hvordan ved jeg, hvilken størrelse BH jeg skal vælge?

BH størrelser adskiller sig fra andre tøj størrelser derved at de ikke blot består af eet nummer. Du får for eksempel ikke meget ud af at spørge efter en BH i størrelse 38 selv om det er den tøj størrelse du normalt bruger på overdelen. En BHs størrelse er angivet ved en skålstørrelse og et bustemål.

Skålstørrelsen er angivet i bogstaver, for eksempel A, B, C eller D, og bustemålet er omkredsen af din brystkasse under brystet, angivet i centimeter. Således kan en BH størrelse være 80D, 75A, og lignende. Du kan godt ligge på vippen mellem to forskellige størrelser når det gælder såvel skålstørrelse som bustemål. Her vil du som oftest få mest ud af at gå en skålstørrelse op.

Du kan få taget mål til en BH i en lingeri forretning hvor ekspedienterne er særligt uddannet til denne opgave. Når først du har dine mål kan du så finde din BH online. I en webshop vil du typisk have adgang til et noget større udvalg af forskellige BH modeller, og i mange flere størrelser end i de fysiske butikker. Dette er en stor fordel hvis du er en plus size model. Butikkerne har en tendens til at føre et temmelig begrænset udvalg af modeller som typisk kun passer et smalt udvalg af kunderne. Og så kan du lige så godt prøve lykken online.

Hos Love Lingeri finder du et stort udvalg af flotte BH modeller som passer til kvinder i alle størrelser og faconer. Du kan se hele udvalget i den online shop på https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri/bh-saet 

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?