Find den helt rigtige Chanel-taske

07 September 2021 Tina Høy

editorial

Elsker du flotte og eksklusive tasker? Du har nok hørt om mærket Chanel og Chanel-tasker. Vi taler luksusvarer, og det er nok ikke lige det mærke indenfor tasker, du køber hver og hveranden dag, men hvis du først har udset dig en, er det fantastisk at eje den.

En Chanel-taske er ikke bare flot, kvaliteten følger med prisen. Om du er en person, der gemmer den til særlige lejligheder, eller om du vil bruge den til daglig, er op til dig. Den kan i hvert fald holde til dagligt brug, og den kan forsikres. Så hvorfor ikke vise, at du er en Chanel-kvinde.

Modehuset Chanel

Coco Chanel (Gabrielle Bonheur “Coco” Chanel) var den første, der gjorde lange bukser til kvinder til højeste mode, og hun gik også op i, at tøjet skulle være komfortabelt. Så hun var på kvindernes side, kan man sige. Og skabte smukke ting til os som bl.a. tasker.

Coco Chanel grundlagde det parisiske modehus Chanel, og det er kendt for luksusvarer inden for parfume, kosmetiske artikler, haute couture og håndtasker. Parfumen “Chanel no. 5” er særligt kendt, og Marilyn Monroe og Nicole Kidman har reklameret for denne.

Se det største udvalg af Chanel-tasker

Du kan se Danmarks bedste udvalg af brugte klassiske chanel tasker hos CPH Brandshop. Det er risikabelt at købe en Chanel-taske gennem private, da det er svært at vide, om den er original og ikke en kopi. CPH Brandshop kan garantere, at alle deres tasker er originale. De har specialister, der tjekker alle tasker og følger en liste på 13 punkter, som tasken skal leve op til.  

CPH Brandshop er en danskejet familievirksomhed, der sælger vintage og brugte luksustasker. De går op i, at kunden kan være tryg og at have et stort udvalg af designertasker og kufferter. Du får gratis fragt, og du skal ikke vente på tasken – bestil i dag og du får den allerede i morgen. Desuden har de en sikker E-mærket webshop med super gode anmeldelse hos TrustPilot.

More articles