Find de mest kompetente vikarer hos vikarbureau i Fredericia

11 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle udvide din medarbejder stab midlertidigt, for eksempel i forbindelse med et større projekt som kræver flere hænder end du kan præsentere for nuværende? Så bør du alliere dig med et kompetent vikarbureau som kan tilbyde egnede emner inden for din virksomheds branche og arbejdsområde.

Hvorfor skal jeg hyre vikarer ind?

Du har muligvis aldrig overvejet at ansætte vikarer på midlertidig basis når behovet var der. Måske har du en idé om at det lige så godt kan betale sig selv at ansætte en medarbejder på almindelige vilkår, og så fyre vedkommende igen når opgaven er løst og projektet afleveret.

image

Men denne model er lige så ufleksibel som den er bøvlet og utilfredsstillende for begge parter. Det at skulle ansætte en medarbejder kræver først og fremmest meget arbejde i forbindelse med rekruttering og alt hvad dette indebærer. Du skal fremstille en udtømmende job annonce med en udførlig beskrivelse af såvel arbejdets karakter som den medarbejder du søger.

Du forestår selv gennemlæsning af samtlige indkomne ansøgninger og udvælgelse af de egnede kandidater. Og så skal du bruge tid på at afholde ansættelses samtaler.

Dertil kommer at det ikke altid er den bedste løsning blot at fyre medarbejderen igen – i hvert fald ikke hvis afskedigelsen skal gå efter bogen. Samtidig vil du, såfremt medarbejderen for eksempel går på barsel i perioden, være forpligtet til at beholde vedkommende ud over projektets varighed. Og så kan det hurtigt blive dyrt for dig at spare udgiften til et vikarbureau væk.

Hvilket vikarbureau i Fredericia skal jeg vælge?

Hvis du leder efter dygtige og erfarne vikarer i Fredericia eller nærmeste omegn kan du finde hvad du søger hos DK Vikarservice. DK Vikarservice er leveringsdygtig i faglærte og ufaglærte vikarer inden for bygge og anlæg samt industri, lager og produktion. Klik ind og læs mere på dkvikarservice.dk

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?