Find alt hvad du har brug for til sundhedspleje hos dit lokale apotek

12 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du og mangler en tættekam til at fjerne lus, et termometer til at måle temperaturen ved feber eller måske gode og effektive vabelplastre til dine plagede fødder? Så er der hjælp at hente på dit nærmeste apotek.

Hvad kan jeg købe hos mit lokale apotek?

Mange mennesker tror fejlagtigt at de udelukkende kan bruge apoteket til afhentning af læge ordineret medicin og så lejlighedsvis indkøb af hovedpiller eller hostesaft. Men apoteket er meget andet og mere end blot et udleverings sted for receptpligtig medicin. Og du kan købe mange andre ting i håndkøb på apoteket end blot Panodil.

Du kan for eksempel med stor fordel vælge at henlægge dine indkøb af kosttilskud og natur lægemidler til apoteket. Markedet for kosttilskud kan nemlig godt være en jungle – og det er aldrig helt til at vide hvad du får når du handler på nettet eller i diverse småbutikker.

Når du køber dine kosttilskud – for eksempel vitaminer, mineraler og lignende – på apoteket er du 100% sikker på at produkterne er testede og godkendt ifølge Lægemiddelstyrelsens og Fødevarestyrelsens regulativer. Samtidig kan du hos de uddannede farmaceuter og farmakonomer på apoteket få kvalificeret rådgivning omkring indtag af kosttilskud samt oplysning om eventuelle bivirkninger og kontra indikationer.

Der ud over kan du på dit lokale apotek købe alt hvad du skal bruge i husstandens førstehjælps kasse. Det kan være desinficerende midler eller produkter til sårpleje – plastre, bandager, kompres og meget andet. Dit apotek forhandler desuden flere forskellige hygiejne artikler samt produkter til prævention. Og skal du ud og rejse til fremmede himmelstrøg kan du købe alt fra myggebalsam og solbeskyttelse til probiotika, som forhindrer og behandler ferie mave, på apoteket.

Hvor finder jeg et apotek Aabenraa?

Dit lokale apotek i Aabenraa hedder Aabenraa Svane Apotek – klik ind på og læs mere.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?