Finansiering af bilkøb? ansøg online om et bil lån

03 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

Køb af ny bil behøver ikke nødvendigvis at foregå på kontant basis. Mange mennesker vælger hvert år, på grund af de skyhøje priser på nye biler i Danmark, at optage et særligt bil lån til lejligheden bil lån udbydes af banker og penge institutter med det formål at gøre det muligt for den almindelige danske lønmodtager med en gennemsnitlig indkomst at købe en ny bil.

Når du optager et bil lån, vil pågældende långiver tage pant i den nye bil – og dermed få sikkerhed for lånet. Dette betyder, at bil lån kan udbydes på vilkår, som er mere fordelagtige end de, med hvilke et typisk forbrugs lån er behæftet med. Du vil som låntager kunne glæde dig over en forholdsvis lav rente på dit bil lån samt muligheden for at låne et betydeligt større beløb, end du ville kunne med et forbrugslån.

Bedre bil med et bil lån

Med et bil lån vil du således kunne få råd til meget mere køreglæde og komfort, end du ville kunne hvis du selv skulle lægge det kontante beløb – og derfor måske kun havde råd til en brugt bil. Og det behøver ikke at ruinere din økonomi at skulle betale af på et bil lån. faktisk kan der være penge at spare for dig i det lange løb, hvis du investerer i en ny bil frem for en brugt.

Du vil for eksempel kunne mærke et ganske betydeligt dyk i dine udgifter til benzin eller diesel. En nye motor, som sidder i en moderne bil, vil nemlig have en langt bedre udnyttelse af brændstoffet end en slidt, gammel motor i en ditto bil. Du vil også have mulighed for at vælge en bil, som forurener mindre, for eksempel en bil som kører på brint eller på elektricitet – eller en såkaldt hybrid bil.

Læs mere om finansiering af bil på ikanobank.dk

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?