Få styr på dine aftaler med en firmakalender!

11 January 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Driver du en virksomhed? Hvor I har planlagt mange møder og aftaler? Det kan være en god idé at visualisere planerne med en stor kalender på væggen. Her kan alle medarbejdere i afdelingen følge med og se, hvornår den næste store messe eller det vigtige fællesmøde er. 

Vil du vide mere om fordelene ved en kalender i firmaet? Læs med her og forstå, hvorfor du skal købe en firmakalender.

Derfor skal du vælge en stor firmakalender til væggen

Det kan godt være, at alt er blevet meget mere digitalt i dag. De fleste har deres kalender på computeren, hvor alle aftaler popper op på skærmen som notifikationer. Det er smart. Men en stor kalender på væggen kan også være med til at skabe mere overblik og fællesskab på kontoret.

Kalenderen på væggen er noget, som man ser på hver dag. Man ser altså, at nu er der kun få uger til næste store lancering eller det dér vigtige møde. Det giver mere visualisering. For det er ikke så tit, man sidder og bladrer kalenderen på computeren igennem. 

Hvor finder du en firmakalender?

Du kan ikke købe den store og smarte firmakalender i den almindelige boghandel. Ikke hvis den skal tilpasses dit firma og måske laves i en bestemt størrelse. Heldigvis findes der mange online forhandlere af reklameartikler til virksomheder

Firmakalenderen er ikke kun ideel til din egen virksomhed. Hvis du har flere kunder, kan du hvert år glæde dem med nye smarte reklameartikler som en fin kalender, de kan få god brug af.

Derudover kan du også give dem kuglepenne og lignende med dit logo på. Det er en god måde at glæde dine kunder og samtidig gøre lidt reklame for dig selv. 

For at skille dig ud kan du vælge at få lavet kalenderen i en smart farve eller en flot skrifttype. 

More articles