Er din bil kommet til skade?

17 maj 2022 Steffen Hansen

editorial

Hvis du nogensinde har fået din bil beskadiget, ved du, at det kan være en stor hovedpine at få ordnet alle de praktiske ting. Der er så mange ting at tænke på: at få bilen repareret, at håndtere forsikringsselskabet osv. Man kan i hvert fald let føle sig overvældet af alle de opgaver, der er forbundet med at reparere din bil.

Men bare rolig – vi har skrevet en guide til dig i dette indlæg om, hvad du skal have gjort, hvis uheldet er ude.

 

skadecenter

 

Få tilset skaden på din bil

Før du gør noget andet, er det vigtigt at få skaden på din bil vurderet af en professionel. Det vil hjælpe dig med at afgøre, hvor omfattende reparationerne vil være, og give dig en bedre forståelse af, hvad der skal gøres. Det er også en god idé at tage billeder af skaden, da det kan være nyttigt, når du skal kunne fremvise noget bevis til din forsikring. En mekaniker kan måske vurdere at skaderne er til at reparere, mens andre vil mene, den er totalskadet. Så før du gør mere, så skal du have den tilset af professionelle mekanikere.

 

Få din bil repareret

Når du har fået vurderet skaderne på din bil, er det tid til at begynde at overveje at få den repareret. Hvis du er forsikret, vil de sandsynligvis dække i det mindste en del af reparationsomkostningerne. Du skal dog stadig betale en selvrisiko, før dit forsikringsselskab begynder at udbetale. Og afhængigt af din police kan der være nogle skader, der ikke er dækket. Det er derfor vigtigt at tjekke detaljerne i din police, før du begynder at reparere.

Hvis du ikke er forsikret, eller hvis din forsikring ikke dækker alle reparationsomkostningerne, skal du selv betale for det hele. Det kan være en stor økonomisk byrde, så det er vigtigt at indhente tilbud fra forskellige mekanikere. Du kan finde en mekaniker, der tager sig af karosseriskader og andre skader på biler via linket her: https://www.persautoopretning.dk/karrosseriskade/.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?