En TY-bamse kan give barnet stor tryghed

24 February 2021 Anders Lundtang Hansen

Du kender måske ikke til de hersens TY-bamser, men hvis du klikker på det kommende link, vil du kunne se, at det er bamser med store øjne, der således er nuttede, indbydende og søde ikke bare at kigge på, men også at holde ind til sig som barn.

Der er jo næsten ikke noget mere nuttet end små dyr, når de er helt unge, og her får man det bedste fra unge og voksne dyr kombineret i én bamse, som man kan glæde de små med – men de voksne kan sådan set også godt være med.

Giv sådan en bamse til dit barn, og det vil opleve tryghed på mange forskellige fronter.

Det kan være alt fra, når barnet skal sove, at det kan få sin TY-bamse med i seng, som barnet giver et navn, som næsten ender med at blive barnets bedste ven.

TY-bamsen og barnet følges ad i tykt og tyndt

De kan ende med at blive så uadskillelige, at bamsen også skal med i skole og hjem til venneaftaler med de andre fra klassen.

Det kan også blive nødvendigt at dække op derhjemme til bamsen, når der skal spises aftensmad, og det kan ikke komme på tale at lade bamsen blive hjemme, når familien skal på udflugt eller på ferie – bamsen skal med at opleve det hele, når den nu er en del af familien.

Dog skal man også så gøre det klart for barnet, at der kommer en alder, hvor man skal skære ned på at medbringe bamsen til alt, fordi man kan blive drillet med at have den med til alt.

Det betyder ikke, at barnet skal fratvinges bamsen i ét hug, men at man bare skærer ned på “samværet”.

Med tiden vil barnet også føle, at man er vokset fra at skulle have sin bamse med sig overalt.

More articles