En erhvervsmægler kan der også være brug for

28 november 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når de fleste forestiller sig en mægler, så er det ofte en ejendomsmægler, der fungerer for de private ved at mægle mellem køber og sælger om, hvordan handlen skal foregå.

Ofte har både køber og sælger hver deres mægler, så de ved, at de har en advokat, der respektivt varetager deres sag, så de har en allieret på deres side.

Ikke sådan forstået, at der er tale om et våbenkapløb, når man skal sælge og købe en bolig, men hver part vil jo gerne være sikker på, at man får det bedste udbytte af handlen og ikke bliver snydt på nogle måder i den forbindelse.

Desuden skal der jo udfyldes en masse dokumenter, der går handlen bindende, og den slags skal man helst have en autoriseret advokat indover til at tage sig af, så man ved, at papirerne bliver udfyldt korrekt og kan tinglyses med skøde og så videre.

Derfor kan man netop også sige, at der vitterligt er tale om en mægler, der agerer budsender mellem begge lejre og taler indbyrdes med advokaterne, når man ikke mødes privat ansigt til ansigt – det er jo essentielt det, som en mægler i almindelighed laver.

Men en mægler an også være en erhvervsmægler, som varetager salg og køb af erhvervsboliger mellem forretninger, butikker og eventuelt, hvis nogle gamle private boliger skal omdannes til erhverv.

Det er nok ikke den slags mæglere, man hører mest om i de sædvanlige medier, for hvis de skal ramme deres målgruppe, som jo netop er erhverv, så går de nok efter dem, hvor erhvervet forefindes såsom i blade, magasiner, konferencer, messer og så videre.

Men de er bestemt lige så vigtige, når der skal indgås aftales omkring, hvordan salget og købet af en erhvervsbolig skal foregå, så dette element skal man ikke begyndt at undvære i den forbindelse.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?