Du kan spare mange penge ved at bruge dit kørselsfradrag

14 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Tænk sig lige, hvis der kom en person en gang om året og sagde, at du skulle have nogle penge for at have transporteret dig over nogle afstande.

Det er netop dét, som dit kørselsfradrag kan være med til at gøre, selvom de penge måske ikke altid opvejer, hvad du har brugt på transporten af penge i sin tid, men så er det under alle omstændigheder da rart at få en en hel, delvis eller over-kompensation for at have fragtet sig selv til og fra arbejde.

Dette skal du gøre på din årsopgørelse, og der er let anført, hvor meget man kan forvente at få retur alt efter, hvor langt man har tid og fra arbejde, og hvornår man begynder at kunne få penge for det.

Vi skal ikke komme ind på, hvordan man rent praktisk anfører det, men stol på os, når vi siger, at det er meget let at gøre, når man sammenligner med, hvordan man gjorde det i gamle dage.

Få en god sjat penge med dit kørselsfradrag

Selv hvis du skulle have enkelte komplikationer med at få det gjort, så kan de som regel hjælpe fra Skats hjemmeside via en FAQ, og ellers kan man kontakte dem per mail eller telefonisk for at få hjælp.

Ellers kender du måske en, der har bedre styr på en slags og kan hjælpe dig fysisk med at få det gjort.

Kørselsfradraget er et incitament for at få folk til at bevæge sig over længere afstande for at arbejde, selvom det kan være træls nogle gange, og man kan bruge meget af ens hverdag på at komme til og fra arbejde.

Men det “belønner” staten så ved en gang om året at give dig penge for det.

De penge bliver så sat ind på din bankkonto, som du valgt som den, der skal komme penge fra staten til.

Flere Nyheder

07 februar 2023

Kan det parkeres?